Zakelijke personenauto

Als u een (of meerdere) personenauto’s binnen uw bedrijf heeft, dan is het noodzakelijk¬† om deze te verzekeren. Er zijn een aantal verschillende verzekeringsvormen waaruit u kunt kiezen, die we hier graag voor u toelichten.

De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is de wettelijk verplichte minimumdekking waartegen u uw personenauto’s kunt verzekeren. De WA-verzekering dekt de schade die met de auto veroorzaakt wordt. Deze dekking geldt zowel wanneer uzelf als wanneer uw medewerkers in de auto hebben gereden. Ook schade die door goederen is veroorzaakt wordt vergoed, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan afvallende lading.

Met een WA-verzekering met beperkte casco-dekking heeft u dezelfde dekking als een WA-verzekering, maar bent u ook verzekerd tegen ruit-, storm- en hagelschade en schade als gevolg van diefstal, joyriding, brand- en blikseminslag, verduistering of een botsing met loslopende dieren.

Met een WA-verzekering met volledige casco-dekking (allrisk) heeft u alle bovengenoemde dekkingen, maar bent u ook verzekerd tegen schade aan uw personenauto als gevolg van bijvoorbeeld slippen of een botsing.

VerzekeringDirect biedt u al deze drie vormen van personenautoverzekeringen. U kunt uw personenautoverzekering online bij ons afsluiten. Een verzekeringsaanvraag kost u minder dan tien minuten tijd en vergt geen lastige papieren rompslomp. Bij vragen staat een deskundig adviseur u graag te woord. De polissen van VerzekeringDirect zijn moderne contracten die gemakkelijk dagelijks opzegbaar zijn.

 

Bereken premie Bel klantenservice