Youngtimerverzekering

Voor een degelijk advies voor uw youngtimer verwijzen wij u door naar ons zusterbedrijf Youngtimer-Verzekering.nl. Zij kunnen uw youngtimer verzekeren op basis van een taxatiewaarde waardoor u altijd weet waar u aan toe bent tegen een zeer voordelige premie met de beste voorwaarden.

Youngtimer-Verzekering.nl biedt verzekeringspolissen voor alle situaties en zelfs maatwerkverzekering behoren tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om een berekening te maken op de website, maar in de meeste gevallen is een youngtimerverzekering echt maatwerk hiervoor kunt u het beste even contact opnemen. U kunt altijd contact opnemen voor uw verzekeringsvragen. Bel direct en u weet hoe groot uw voordeel is. Geen keuzemenus, maar direct de juiste persoon aan de lijn.

Voordelen van een youngtimerverzekering:

  • Voordelige WA- verzekering voor uw youngtimer of semi-oldtimer.
  • Geen bonus/malus-trede (schadevrije jaren), altijd een lage premie.
  • Uw youngtimer verzekeren tegen taxatiewaarde.
  • Professionele schadeafhandeling door een ervaren team.
  • Youngtimers kunnen vanaf 10 jaar worden verzekerd.
  • Snel en eenvoudig overstappen zoals u gewend bent.
  • Ook voor Diesel en LPG auto’s.
  • Veel ervaring op het gebied van youngtimer verzekeringen.

Bij youngtimers moet u denken aan tal van bijzondere auto’s die in het boek “Onschatbare Klassiekers” voorkomen. Voorbeelden van typische youngtimers zijn: Alfa Romeo Spider, Audi A8, BMW Z3, Citroën XM, Honda Prelude, Jaguar XJ, Mazda MX-5, Mercedes Benz W124, Opel Manta, Renault 19, Toyota Supra, Volkswagen Vento en de Volvo 850. Wilt u weten of uw youngtimer ook in het boek van de Onschatbare Klassiekers voorkomt? Neem dan contact op. In bijzondere gevallen verzekeren wij ook youngtimers die niet in het klassiekerboek voorkomen.

Voor ondernemers bieden wij een youngtimerverzekering met tal van mogelijkheden waardoor u uw bijtellingsvriendelijke auto uitgebreid kunt verzekeren tegen aanschafwaarde of taxatiewaarde. Vanzelfsprekend is het daarnaast mogelijk om te kiezen voor een extra dekking voor rechtsbijstand, inzittenden of pechhulp.

Bezoek ons zusterbedrijf

mercedes youngtimerverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.