Goedkoop en uitgebreid


In 1950 werd de eerste echte Volkswagen Transporter afgeleverd. Dit was de T1; het bekende busje met een spijl in het midden van de voorruit. Dit busje werd later immens populair onder hippie-jongeren, die er veel mensen en kampeerspullen in mee konden nemen. Tegenwoordig staan de Transporters nog steeds bekend om hun grote laadruimte en worden ze in vele branches gebruikt als bestelauto.

Bij VerzekeringDirect zijn wij van mening dat bij een VW Transporter een goede autoverzekering hoort. Speciaal daarom biedt VerzekeringDirect u een Volkswagen Transporter Verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Net als bij de gewone autoverzekering kunt u kiezen uit een WA-dekking, een WA-dekking met beperkte casco of een WA-dekking met volledig casco (AllRisk). Echter, we bieden speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld korting op schadevrije jaren, geen eigen risico en jonge bestuurders.

Omdat we bij VerzekeringDirect online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie.
Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze Volkswagen Transporter Verzekering. Heeft u andere specifieke vragen of wensen voor uw auto, dan kunt u telefonisch contact ons opnemen. U krijgt direct een vakkundig adviseur aan de lijn.


Bereken premie!

Wat bieden wij u?


Goedkope Volkswagen Transporter Verzekering

Onze Volkswagen Transporter Verzekering is speciaal bedoeld voor bestuurders van een VW. Wij bieden u extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld korting op schadevrije jaren of jonge bestuurders. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-verzekering

De WA-verzekering is de bij wet vastgelegde minimumverzekering die u moet hebben afgesloten om een auto te mogen rijden. Met een WA-verzekering bent u verzekerd tegen schade die u toebrengt aan anderen.

WA-Beperkt Casco verzekering

Met deze dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen
Schade aan belettering (tot €1000,-)

Voordelen


 • Speciaal bedoeld voor uw Volkswagen Transporter

 • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking

 • Geen eigen risico bij reparatie via aangesloten kwaliteitsbedrijven

 • Ook zeer voordelig voor jonge bestuurders

 • Mogelijkheid tot meeverzekeren van een aanhanger

 • Gratis vervangend vervoer bij schade

 • Tot wel 75% korting voor schadevrije jaren

 • WA- verzekerd tot €2.500.000,-

 • Een persoonlijk, gespecialiseerd adviseur die u helpt bij vragen

Bent u enthousiast geworden? U kunt direct online uw premie berekenen en een verzekering afsluiten: Bereken premie!.

Oldtimers


Volkswagen Transporter Verzekering
Ook voor oldtimer Volkswagen Transporters bieden we zeer aantrekkelijke verzekeringen tegen een recreatief tarief. Transporters van 30 jaar en ouder kunnen vaak in deze regeling worden ondergebracht. U heeft hier bijvoorbeeld de voordelen van reparaties bij gespecialiseerde monteurs en een dekking op basis van taxatiewaarde.

Bent u benieuwd? U kunt direct online uw premie berekenen en de verzekering afsluiten:

Bereken premie!

Aanvullende dekkingen


Schadeverzekering voor inzittenden

In het geval van een verkeersongeluk dekt deze verzekering de schade aan personen (en hun spullen) in uw auto tot een bedrag van € 1.000.000. Schade voor inzittenden is ook gedekt wanneer de auto stilstaat, bij in- en uitstappen of wanneer inzittenden onderweg helpen bij een korte reparatie aan uw auto.

Rechtsbijstand voor de auto

Helaas kan het zo zijn dat u in een situatie terechtkomt waarbij juridische hulp nodig is, ook als automobilist zijnde. Met deze aanvullende dekking krijgt u rechtsbijstand en worden de proceskosten vergoed.

Pechhulp Nederland

Als u eens langs de kant van de weg komt te staan wilt u vast zo snel mogelijk weer op weg. Dat kan met de Pechhulp verzekering. Niet alleen bent u zo verzekerd van een snelle oplossing, maar ook eventuele kosten zijn gedekt.

Opzegservice


Heeft u gekozen voor VerzekeringDirect? Dan assisteren wij u graag bij het overstappen naar uw nieuwe verzekering.

Print deze opzegbrief uit, vul uw gegevens in en onderteken deze tenslotte. Meestal krijgt u binnen 2 tot 3 weken een bevestiging van de huidige verzekeraar wanneer uw oude verzekering afloopt.

Verzekeraars mogen niet meer stilzwijgend contracten verlegen. Loopt uw verzekering minimaal een jaar bij dezelfde verzekeringsmaatschappij, dan kunt u de verzekering opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. U kunt na deze maand direct overstappen!

Kortom:

 • Sluit uw verzekering af via VerzekeringDirect.
 • Onderteken de opzegbrief en stuur deze toe.
 • Geef de definitieve opzegdatum aan ons door.
 • U bent overgestapt!

Beoordelingen


“Snelle oplossingen – top prijs – goede polisvoorwaarden
Waarderen auto liefhebbers als klant zonder deze te ” strippen” voor enkele km per jaar”

Pascal uit Kessel-Eik

“Snelle beantwoording van vragen en concurerende premie’s. Ben zeer tevreden !!!!!”

Klaas uit Genemuiden

“Alerte vlotte communicatie, verder een beetje vroeg om kwalitatief te beoordelen na 1 dag contact met de organisatie…”

Jaap uit Naarden

“Goede communicatie, vriendelijk en voordelig”

Maurice uit Rotterdam

Dit zijn wij


verzekeringdirect

Aangenaam!

Ik ben Mark Reus. Een aantal jaar geleden heb ik VerzekeringDirect opgericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering. Mijn Volkswagen Transporter Verzekering is daarom overzichtelijk, snel online af te sluiten en heeft toch de speciale voorwaarden en goede premie waar u naar op zoek bent.

In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Gorinchem. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Enthousiast geworden? Bel mij via 0183 – 201 115

Kortom


VerzekeringDirect staat voor goedkope verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt direct een polis afsluiten voor uw Volkswagen Transporter Verzekering door middel van onderstaande tool. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 0183 – 201 115

Premie berekenen