SloepVerzekeren.com

SloepVerzekeren.com is niet meer actief en is overgenomen door VerzekeringDirect. Ook bij VerzekeringDirect kunt u gebruik maken van uw Klantenlogin. Achter de schermen veranderd er niets voor u, de voorwaarden en premie blijven ongewijzigd.


De website voor het direct afsluiten van een sloepverzekering zonder papierwerk en andere rompslomp. Door digitaal te werken kunnen wij de kosten voor u laag houden en dat merkt u direct in de premie. Van een simpele WA-dekking tot een volledige WA-dekking en van opvarenden-verzekering tot en met rechtsbijstand behoort te de mogelijkheden voor uw sloep.

Bij ons kunt u niet terecht met alleen uw sloep. Ook met uw zeilboot, speedboot, motorkruiser of motorboot bent u van harte welkom. Voor iedere boot hebben wij een maatwerk verzekering. Wij werken op basis van ‘execution only’. U kan zich bij ons verzekeren zonder hulp van een adviseur. Het traditionele aanvraagformulier waar u uw handtekening op moet zetten is verleden tijd.

Bij ons kan u zelf uw premie berekenen en hierin uw wensen aangeven. Zonder tussenkomst van een adviseur kan u de verzekering direct afsluiten.