Rieten dak verzekeren

Een pand met een rieten dak vraagt om extra aandacht als het gaat om verzekeren. VerzekeringDirect heeft daarom een speciale polis ontwikkeld die aansluit bij de zekerheid die nodig is voor rietgedekte panden. Zowel schroefdaken als traditioneel rietgedekte daken kunnen bij ons worden verzekerd.

Heeft u een bed & breakfast? Een grote boerderij? Een recreatiewoning? Een schuur met asbest? Of een heel ander pand? VerzekeringDirect is als West-Friese onderneming zeer ervaren in het verzekeren van allerlei soorten panden met rieten daken. Omdat wij als geen ander weten dat elk pand verschillend is, bieden wij u graag een maatwerk rietverzekering aan. Heeft u een vraag over uw eigen woning of heeft uw eigen verzekeraar de verzekering beëindigd? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een professioneel adviseur staat u te allen tijden graag te woord.

Wat kunnen wij u bieden?

Opstal- en inboedelverzekering voor rietgedekte panden

De opstal(of woonhuis)verzekering en de inboedelverzekering verschillen per woning. Immers, de specificaties van woningen kunnen erg van elkaar verschillen. Als onafhankelijk adviseur werken wij samen met een groot aantal verzekeringsmaatschappijen om u de best bij uw wensen en situatie passende polis te kunnen aanbieden.

Voordelen

  • Maatwerkpolis passend bij uw specifieke situatie
  • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking
  • Altijd een gratis inspectie met advies over o.a. beveiliging en herbouwwaarde
  • Allrisk dekking is mogelijk
  • Pakketkorting wanneer u opstal- en inboedelverzekering samen afsluit
  • Speciale premies voor recreatiewoningen en/of verhuur

Kortom

VerzekeringDirect staat voor maatwerk verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. Neem direct contact met ons op zodat wij u een uitstekende verzekering kunnen aanbieden tegen een scherpe premie, want ook dat is waar wij voor staan!

Maak een afspraak Offerte aanvragen

rieten stolpboerderij