Reisverzekering

Sluit direct uw reisverzekering af bij VerzekeringDirect met de beste voorwaarden, laagste premie en evengoed  dagelijks opzegbaar. U kunt op ieder moment uw dekking flexibele samenstellen en zelfs aanpassen aan uw persoonlijke situatie c.q. reis.Doordat wij volledig online werken kunnen wij onze kosten laag houden waardoor wij een zeer lage premie bieden.

Op basis van execution only kunt u direct een reisverzekering afsluiten op het moment dat het u uitkomt. Mochten er onduidelijkheden zijn dan mag u altijd contact met ons opnemen. Ons kantoor kent namelijk niet de gebruikelijke kantooruren en maakt voor u graag tijd vrij. Wij werken niet met keuzemenu’s en callcenters waardoor u direct de juiste persoon aan de lijn heeft. Via het digitale dossier kunt u direct de voortgang van uw verzekeringsaanvraag van uw reisverzekering altijd volgen.

De voordelen van onze reisverzekering:

  • Dekking kunt u flexibel samenstellen.
  • Doorlopende dekking, toch dagelijks opzegbaar.
  • Wintersport en andere sporten zijn mee te verzekeren.
  • Annuleringsdekking is ook mee te verzekeren.
  • Keuze uit Europa of Wereld dekking.

Het kan voorkomen dat u spoedeisende hulp nodig heeft, dan kunt u contact opnemen met ons alarmnummer. het alarmnummer mag u alleen gebruiken in uiterste nood en als u behoefte heeft aan acute hulpverlening, zoals in geval van een grote brand, ernstig persoonlijk ongeval en andere zware calamiteiten. Alarmnummer: (+31)(0)6 – 3832 2759.

Let bij medische kosten overigens goed op. Uw zorgverzekering vergoedt vaak niet alle medische kosten die gemaakt worden in het buitenland, vooral bij klinieken en ziekenhuizen kan u voor verassingen komen te staan. Om dit te voorkomen kunt u geneeskundige kosten meeverzekeren, bovenop uw lopende ziektekostenverzekering.

Bereken premie Bel klantenservice

reisverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.