Rechtsbijstandverzekering

Sluit direct uw rechtsbijstandverzekering af bij VerzekeringDirect tegen de beste voorwaarden. ARAG is de volmachtverzekeraar die wij aanbieden tegen een lage premie en de beste voorwaarden. Daarnaast kunt u de dekking flexibel samenstellen en deze aan uw persoonlijke wens aanpassen. Doordat wij een modern assurantiekantoor zijn kunnen wij onze kosten laag houden en een zeer lage premie bieden.

Bij voortzetting van een andere rechtsbijstandverzekering heeft u geen wachttijd. Indien dit uw eerste rechtsbijstandverzekering is, dan heeft u een wachttijd drie maanden. U kunt altijd in de polisvoorwaarden nalezen hoe de wachttijd exact in elkaar zit. Wilt u extra zekerheid, neem dan contact op met ons kantoor. Wij geven graag tekst en uitleg bij uw verzekeringsvraag.

De voordelen van de rechtsbijstandverzekering:

  • Basispakket is inclusief: conflicten met werkgevers, buren, winkels en familie.
  • Dekking flexibel samenstellen, aanpassen aan uw persoonlijke wensen.
  • € 15.000,- externe kosten meeverzekerd.
  • Vertrouwd verzekerd in de volmacht bij ARAG.

Mocht u onverhoopt toch in geschil raken met uw buren, werkgever, winkels of een andere partij.  Dan kunt u altijd eerstelijns hulp krijgen bij het ARAG ServiceCenter. De juridische medewerkers proberen u daar van dienst te zien. Mocht u echte rechtshulp nodig hebben dan kunt altijd uw zaak online melden in uw dossier.

Online kunt u altijd uw melding volgen en op de hoogte blijven van de gang van zaken met de tegenpartij. Daarnaast kunt u via uw online account snel en eenvoudig uw andere verzekeringen bekijken, vergelijken, aanpassen en online afsluiten. Het is daarnaast ook mogelijk om alles in een pakket te verzekeren via ons KlikKlaar Woonpakket.

Heeft u direct hulp nodig bel dan met ARAG voordat het conflict uit de hand loopt. Bereikbaar via (088) 222 5000 op kantoortijden, houd wel uw polisnummer bij de hand.

Bereken premie Bel klantenservice

rechtsbijstandverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.