Exclusiviteit met scherpe premie


Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve autoverzekering. Speciaal voor Range Rovers heeft VerzekeringDirect een Range Rover-verzekering tegen een zeer voordelig tarief. Zo zijn er speciale mogelijkheden voor bijvoorbeeld zakelijk rijden en een verlengde nieuwwaarde-uitkering. Door middel van onze rekentool kunt u snel een overzicht krijgen van uw eigen situatie en de bijbehorende dekking en premie en direct online uw polis afsluiten!

Omdat we bij VerzekeringDirect online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie.
Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze exclusieve Range Rover Verzekering. Mocht u een Range Rover hebben die 20 jaar of ouder is, en daarmee gezien wordt als oldtimer, dan hebben wij ook voor uw auto een passende verzekering. Heeft u dus een oldtimer, andere vragen of specifieke wensen voor uw auto, dan kunt u contact opnemen met een vakkundig adviseur via onderstaand telefoonnummer.


Bel met Mark: 0183 – 201 115

Wat bieden wij u?


Exclusieve Range Rover Verzekering

Onze Range Rover Verzekering is speciaal bedoeld voor Range Rovers met een cataloguswaarde hoger dan €75.000,-. Wij bieden daarbij extra mogelijkheden voor bijvoorbeeld zakelijk gebruik, verlenging van nieuwwaarde-uitkering en audiovisuele apparatuur. Zo weet u dat u altijd goed verzekerd op pad gaat. De keuze voor wel of geen uitgebreide dekking laten we aan u over. Voor de volledigheid zetten wij de mogelijkheden hier naast elkaar.

WA-verzekering

De WA-verzekering is de bij wet vastgelegde minimumverzekering die u moet hebben afgesloten om een auto te mogen rijden. Met een WA-verzekering bent u verzekerd tegen schade die u toebrengt aan anderen.

WA-AllRisk verzekering (volledig casco)

Met deze uitgebreide dekking bent u verzekerd tegen:
Schade die u toebrengt aan anderen
Diefstal, inbraak en joyriding
Ruitreparatie en ruitbreuk
Botsing met loslopende dieren
Storm, hagel en overstroming
Aanrijding/botsing met andere verkeersdeelnemers
Schade die u zonder opzet toebrengt aan uw eigen auto (een paaltje raken)
Te water raken
Vandalisme
Slippen

Wilt u dieper in de voorwaarden en uitsluitingen van deze verzekering duiken? Neem dan een kijkje in de polisvoorwaarden.

Voordelen


  • Speciaal bedoeld voor Range Rovers met een cataloguswaarde hoger dan €75.000,-

  • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking

  • Nieuwwaarde wordt bij total loss vergoed tot wel twee jaar na aanschaf, zonder afschrijving

  • De auto kan ook zakelijk gebruikt worden

  • Tot wel 80% korting voor schadevrije jaren

  • Audiovisuele apparatuur tot €1.000,- meeverzekerd

  • WA- verzekerd tot €2.500.000,-

  • Een persoonlijk digitaal dossier waarin u uw polis kunt bekijken en desgewenst aanpassen

Bent u enthousiast geworden? Bereken dan uw premie met onze berekeningstool. U kunt uw verzekering direct online afsluiten!

Aanvullende dekkingen


Schadeverzekering voor inzittenden

In het geval van een verkeersongeluk dekt deze verzekering de schade aan personen (en hun spullen) in uw auto tot een bedrag van € 1.000.000. Schade voor inzittenden is ook gedekt wanneer de auto stilstaat, bij in- en uitstappen of wanneer inzittenden onderweg helpen bij een korte reparatie aan uw auto.

Rechtsbijstand voor de auto

Helaas kan het zo zijn dat u in een situatie terechtkomt waarbij juridische hulp nodig is, ook als automobilist zijnde. Met deze aanvullende dekking krijgt u rechtsbijstand en worden de proceskosten vergoed.

Pechhulp Nederland

Als u eens langs de kant van de weg komt te staan wilt u vast zo snel mogelijk weer op weg. Dat kan met de Pechhulp verzekering. Niet alleen bent u zo verzekerd van een snelle oplossing, maar ook eventuele kosten zijn gedekt.

Beoordelingen


“Snelle oplossingen – top prijs – goede polisvoorwaarden
Waarderen auto liefhebbers als klant zonder deze te ” strippen” voor enkele km per jaar”

Pascal uit Kessel-Eik

“Snelle beantwoording van vragen en concurerende premie’s. Ben zeer tevreden !!!!!”

Klaas uit Genemuiden

“Alerte vlotte communicatie, verder een beetje vroeg om kwalitatief te beoordelen na 1 dag contact met de organisatie…”

Jaap uit Naarden

“Goede communicatie, vriendelijk en voordelig”

Maurice uit Rotterdam

Dit zijn wij


verzekeringdirect

Aangenaam!

Ik ben Mark Reus. Een aantal jaar geleden heb ik VerzekeringDirect opgericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als groot autoliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt rijden zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering. Mijn Range Rover Verzekering is daarom overzichtelijk, snel online af te sluiten en heeft toch de speciale voorwaarden en scherpe premie waar u naar op zoek bent.

In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Gorinchem. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Enthousiast geworden? Bel mij via 0183 – 201 115

Kortom


VerzekeringDirect staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. U kunt uw Range Rover Verzekering direct online afsluiten door middel van onderstaande rekentool. Heeft u vragen? Bel dan met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 0183 – 201 115