Over ons

VerzekeringDirect is opgericht in 2013 en is onderdeel van Reus Verzekeringen. Gericht op mensen die een verzekering direct willen afsluiten tegen prima voorwaarden. Door onze online focus kunnen wij de kosten laag houden waardoor voor u de premie laag blijft.

Er wordt gestreefd naar transparantie, klanttevredenheid en optimale service. Maandelijks gaat er een kleine vergoeding per lopende verzekering naar ons kantoor. Hierdoor kunnen wij u altijd van dienst zijn en assisteren bij bijvoorbeeld een schade. Bent u niet tevreden over ons dienstverlening of werkwijze. Dan mag u altijd met ons contact opnemen aangezien wij open staan voor opmerkingen die ten goede komen aan ons bedrijf. Op deze manier kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Mark Reus

Uw persoonlijk adviseur en gezicht achter VerzekeringDirect is Mark Reus. Jong en vol ambitie wordt er hard gewerkt voor de klant. Naast VerzekeringDirect wordt er onder de naam Reus Verzekeringen financieel advies gegeven op de provisieloze werkwijze. Het belang van de klant staat hierbij voorop en niet de beloning van de bank/verzekeringsmaatschappij. Een objectief en eerlijk advies is iets waar wij voor staan. Hard werken en flink aanpoten zijn hierbij een vanzelfsprekendheid.

In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Gorinchem. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Interesse gewekt? Via LinkedIn is Mark te volgen.