Opstalverzekering

Verzeker direct uw woonhuis met onze opstalverzekering tegen de laagste premie met de beste voorwaarden. Voor pakketvoordeel verwijzen u door naar ons KlikKlaar Woonpakket waarmee u alle zaken in en rondom uw huis in één keer goed verzekerd. Doordat wij volledig online werken kunnen wij onze kosten laag houden waardoor wij een zeer lage premie bieden.

De opstalverzekering kunt u zonder advies van een adviseur direct afsluiten, 24 uur per dag. Mocht u echter een vraag hebben dan zijn wij bereikbaar. Ons kantoor kent namelijk niet de gebruikelijke kantooruren en maakt voor u graag tijd vrij. Wij werken niet met keuzemenu’s en callcenters waardoor u direct de juiste persoon aan de lijn heeft. Via het digitale dossier kunt u direct de voortgang van uw verzekeringsaanvraag volgen.

De voordelen van onze opstalverzekering:

  • Brand, storm, inbraak en waterschade zijn gedekt.
  • Jaarlijkse indexering volgens het CBS.
  • Wij kennen geen poliskosten, alles gaat digitaal.
  • Ook voor termijnbetalingen rekenen wij geen toeslag.
  • Garantie tegen onderverzekering bij invullen van de waardemeter.
  • Glas kunt u apart meeverzekeren tegen een zeer lage premie.

De opstalverzekering die wij aanbieden is flexibel en kunt u, indien u ontevreden bent, per dag beëindigen. Verder kunt u snel ook een verzekering bijsluiten via uw dossier. Hierbij moet denken aan een reisverzekering, een verzekeringsaanvraag neemt hoogstens 10 minuten van uw tijd in beslag.

Mocht u alsnog een schade krijgen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een schademelding gaat het meest snel en efficiënt indien u deze digitaal indient via uw dossier, op kantoordagen krijgt u binnen vier uur een reactie voor vervolgstappen. Over het melden van schade kunt u meer lezen op: Schade melden.

Bereken premie Bel klantenservice

opstalverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.