Ongevallenverzekering

Sluit direct uw ongevallenverzekering af bij VerzekeringDirect met de laagste premie en de beste voorwaarden. Als modern online assurantiekantoor werken wij volledig online en kunnen wij de premie laag houden. Buiten de ongevallenverzekering bieden wij ook pakketvoordeel bij ons KlikKlaar Woonpakket waarmee u alle verzekeringen in en rondom uw huis in één keer goed verzekerd.

Bij verschillende werkgevers is er een collectieve ongevallenverzekering afgesloten aangezien dit wordt gezien als secundaire arbeidsvoorwaarden. Vaak wordt een of tweemaal het jaar salaris uitgekeerd bij een ongeval. Voor verenigingen en scholen geldt veelal hetzelfde. Indien u toch extra zekerheid wilt biedt de ongevallenverzekering de uitkomst.

De voordelen van de ongevallenverzekering:

  • Uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.
  • Uitkering bij blijvende invaliditeit kan oplopen tot 350%.
  • Werelddekking.

Indien u een of een van uw gezinsleden betrokken is bij een ongeval wordt er door de verzekeraar uitgekeerd. Er kan een uitkering worden verstrekt bij ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit en overlijden. De ongevallenverzekering is een sommenverzekering die uitkeert indien de verzekerd een ongeval overkomt.

De dekkingen van een ongevallenverzekering bestaat uit vier rubrieken: Rubriek A voor een uitkering bij overlijden, Rubriek B voor een uitkering bij blijvende invaliditeit, Rubriek C voor bij tijdelijke arbeidsongeschiktheid en Rubriek D voor een dag-uitkering bij een ziekenhuisopname.

Mocht er een ongeval plaatsvinden dan kunt u altijd contact met ons opnemen om deze schade snel af te wikkelen, waardoor u verder kunt met uw herstel. Ook voor vragen over de ongevallenverzekering in het algemeen kunt u bij ons terecht. Zelfs buiten kantoortijden zijn wij prima bereikbaar wij hebben geen keuzemenu’s of een callcenter waardoor wij u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn.

Bereken premie Bel klantenservice

ongevallenverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.