Oldtimerverzekering

Heeft u een mooie oldtimer? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar uitgebreide polisvoorwaarden tegen een zeer voordelige premie. Bij VerzekeringDirect bieden we een speciale oldtimerverzekering met bijbehorende diensten als gratis pechhulpdekking binnen Nederland. De keuze om uw oldtimer WA te verzekeren of juist voor een Allrisk dekking te gaan laten we aan u over. U kunt uw oldtimer zelfs laten verzekeren op basis van taxatiewaarde! Zo komt u nooit voor verrassingen te staan bij schade.

Doordat wij volledig online werken kunt u gemakkelijk digitaal uw polis bekijken of uw dekking aanpassen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met ons kantoor, u krijgt direct een gespecialiseerd verzekeringsadviseur aan de lijn.  In uw digitale dossier kunt voorts u altijd de voortgang volgen van uw aanvraag of bijvoorbeeld schademelding.

De voordelen van onze oldtimerverzekering:

  • Extra korting van 5% indien u lid bent van een officiële oldtimer club.
  • Mogelijkheid tot verzekeren op basis van taxatiewaarde.
  • Extra korting van 10% bij gebruik van minder dan 5000 kilometer per jaar.
  • Speciaal bedoeld voor oldtimers die recreatief worden gebruikt.
  • Snelle schadeafhandeling die u kunt melden en volgen via uw digitale dossier.
  • Eenvoudig overstappen zoals u van ons mag verwachten.
  • Zeer voordelige premies met uitstekende voorwaarden.
  • Auto’s worden verzekerd vanaf 20 jaar, voor jongere auto’s is er de youngtimerverzekering.

Voor een oldtimer is het wettelijk verplicht om minimaal een WA verzekering af te sluiten en zolang uw kenteken niet is geschorst geldt dit ook als de auto in een stalling staat. Het RDW rekent hoge boetes voor het niet verzekeren van auto’s en controleert hier regelmatig op. Een oldtimerverzekering hoeft u niet de kop te kosten, dus is het zeer aan te raden deze af te sluiten.

Voor mensen met een verzameling oldtimers en bijzondere auto’s bieden wij extra voordelen en zijn er andere acceptatievoorwaarden. Hierover kunt u het beste persoonlijk contact met ons opnemen, zodat wij een maatwerkoplossing kunnen bieden voor uw oldtimerverzekering.

Bereken premie

oldtimerverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding doet u ons een plezier.