Motorverzekering

Met de motorverzekering van VerzekeringDirect kunt u met een gerust hart de weg op gaan. Doordat de verzekering online af te sluiten is bent u direct verzekerd en kunt u dus te allen tijde op de motor stappen. Afhankelijk van uw wensen en situatie is het mogelijk om uw motor alleen WA te verzekeren, maar natuurlijk kunt u ook voor een WA Volledig Casco dekking tegen een scherpe premie bij ons terecht. VerzekeringDirect biedt daarnaast tal van bijproducten voor uw motorverzekering: bijvoorbeeld een opzittendendekking of het meeverzekeren van accessoires, helm en kleding.

Bij VerzekeringDirect werken wij al jaren online. Dit houdt voor u in dat we snel kunnen reageren, een scherpe premie kunnen bieden en ons goed op uw wensen kunnen aanpassen. Mocht u vragen hebben die onze website niet voor u heeft kunnen beantwoorden, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U krijgt direct een gespecialiseerd adviseur aan de lijn.
Voor bijzondere motoren als oldtimers, motorscooters en andere scooters of brommers kunt u direct telefonisch contact met ons opnemen, mocht uw voertuig niet geaccepteerd worden door de standaard rekentool.

De voordelen van onze motorverzekering op een rijtje:

  • U bent direct verzekerd zodra de aanvraag is ingediend.
  • U bent verzekerd voor schade aan en door uw motor.
  • Bij nieuwe motoren en casco dekking krijgt u in het eerste jaar standaard 100% van de nieuwwaarde terug bij total loss.
  • Helm en kleding zijn standaard meeverzekerd tot € 750,-
  • Accessoires zijn bij de casco dekking standaard meeverzekerd tot 10% van de verzekerde waarde.
  • Gratis uitgebreide pechhulpdekking voor uw motor.
  • Uw motor is ook gedekt bij botsen, omslaan, slippen en van de weg raken.

Mocht u onverhoopt een schade rijden, dan kunt u deze direct online melden of telefonisch contact opnemen met ons kantoor. Voor meer informatie over het melden van een motorschade verwijzen u door naar onze pagina Schade Melden. Daarnaast hebben wij een korte handleiding voor een online schade melding in uw dossier. Online schade melden.

Bereken premie Bel klantenservice

motorverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.