Maatwerk


Wij van VerzekeringDirect begrijpen als geen ander dat u uw kunstcollectie graag uitstekend wilt verzekeren. Of u nu enkel een paar kunstwerken heeft of juist een groot scala aan objecten, elke collectie moet zo verzekerd zijn dat u met een gerust hart al uw andere bezigheden kunt uitvoeren. Speciaal daarom hebben we bij VerzekeringDirect een exclusieve kunstverzekering ontwikkeld, die zich kenmerkt door bijvoorbeeld het direct automatisch meeverzekeren van nieuwe objecten (gekocht in binnen- of buitenland) en het meeverzekeren van transport.

Omdat we bij VerzekeringDirect volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie.
Op deze pagina kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze kunstverzekering. Heeft u andere specifieke vragen of wensen voor uw collectie, dan kunt u uiteraard telefonisch contact ons opnemen. U krijgt direct een vakkundig adviseur aan de lijn.


Neem direct telefonisch contact op met Mark via: 0183 – 201 115

Wat bieden wij u?


Exclusieve kunstverzekering

Onze kunstverzekering is speciaal bedoeld voor liefhebbers van kunst met een eigen (grote of kleinere) collectie kunstobjecten. Wij bieden u uitstekende mogelijkheden voor bijvoorbeeld het automatisch in dekking nemen van nieuwe objecten en de dekking van waardevermindering van individuele objecten. Doordat wij met meerdere gespecialiseerde verzekeraars samenwerken kunnen we de kunstverzekering op uw eigen wensen aanpassen en daardoor altijd zorgen voor de perfecte dekking tegen een scherpe premie.

Voordelen


 • Speciaal bedoeld voor uw kunstcollectie

 • Zeer scherpe premie i.c.m. zeer uitgebreide dekking

 • Nieuwe aankopen zijn automatisch verzekerd, onafhankelijk van de plaats van aanschaf

 • Transportrisico is meeverzekerd, ook als de kunst ergens anders verblijft

 • Geen bepalende voorwaarden of clausules; dit betekent dat de schademelding altijd in behandeling wordt genomen

 • Kunst in paren of stellen wordt bij verlies van een onderdeel volledig vergoed

 • Waardevermindering van afzonderlijk verzekerde kunstwerken als gevolg van schade is volledig gedekt: restauratiekosten en taxatiewaarde van het object worden vergoed

 • Een persoonlijk, gespecialiseerd adviseur die u helpt bij vragen

Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op!

Aanvullende dekkingen


Opstalverzekering

Met de Opstalverzekering bent u verzekerd tegen bijvoorbeeld brand, storm, inbraak en waterschade. Bovendien ontvangt u een jaarlijkse indexering volgens het CBS en bieden wij een garantie tegen onderverzekering bij het invullen van de waardemeter. Ook kunt u glas apart meeverzekeren tegen een zeer lage premie en berekenen wij geen poliskosten of toeslagen voor termijnbetalingen.

Exclusieve autoverzekering

Met de Exclusieve autoverzekering heeft u de mogelijkheid een bijzondere auto te verzekeren tegen uitgebreidere voorwaarden dan een reguliere auto, en toch tegen een scherpe premie. Zo bieden we bijvoorbeeld speciale mogelijkheden voor verzekeren op basis van taxatiewaarde en een verlengde nieuwwaarde-uitkering. Klik hier voor meer informatie.

Opzegservice


Heeft u gekozen voor VerzekeringDirect? Dan assisteren wij u graag bij het overstappen naar uw nieuwe verzekering.

Print deze opzegbrief uit, vul uw gegevens in en onderteken deze tenslotte. Meestal krijgt u binnen 2 tot 3 weken een bevestiging van de huidige verzekeraar wanneer uw oude verzekering afloopt.

Verzekeraars mogen niet meer stilzwijgend contracten verlegen. Loopt uw verzekering minimaal een jaar bij dezelfde verzekeringsmaatschappij, dan kunt u de verzekering opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. U kunt na deze maand direct overstappen!

Kortom:

 • Sluit uw verzekering af via VerzekeringDirect.
 • Onderteken de opzegbrief en stuur deze toe.
 • Geef de definitieve opzegdatum aan ons door.
 • U bent overgestapt!

Beoordelingen


“Ik persoonlijk heb alleen maar een positieve mening over meneer Reus die bij mij zeer bekwaam overkomt. Ik zal hem zeker aanraden bij mijn vrienden en kennissen.”

Marco uit Zwaag

“Snelle beantwoording van vragen en concurerende premie’s. Ben zeer tevreden !!!!!”

Klaas uit Genemuiden

“Alerte vlotte communicatie, verder een beetje vroeg om kwalitatief te beoordelen na 1 dag contact met de organisatie…”

Jaap uit Naarden

“Goede communicatie, vriendelijk en voordelig”

Maurice uit Rotterdam

Dit zijn wij


verzekeringdirect

Aangenaam!

Ik ben Mark Reus. Een aantal jaar geleden heb ik VerzekeringDirect opgericht met een nieuwe visie op de verzekeringsbranche. Een eerlijk en objectief advies is waar ik voor sta. Als kunstliefhebber begrijp ik dat u zorgeloos wilt genieten van uw collectie zonder daarvoor eindeloos te moeten zoeken naar een goede verzekering. Mijn kunstverzekering is daarom overzichtelijk, aanpasbaar aan uw wensen en heeft toch de speciale voorwaarden en goede premie waar u naar op zoek bent.

In 2018 ben ik zowel zakelijk als privé verhuisd naar Gorinchem. Hierbij werk ik vanuit de binnenstad en bezoek ik klanten in en rondom de regio. Mocht u in de buurt zijn, dan bent u van harte welkom om eens langs te komen.

Enthousiast geworden? Bel mij via 0183 – 201 115

Kortom


VerzekeringDirect staat voor exclusieve verzekeringen zonder ingewikkelde rompslomp. Bent u enthousiast geworden over onze werkwijze? Daar zijn wij erg blij om. Omdat een kunstverzekering maatwerk vereist staan wij u graag telefonisch of per e-mail te woord om uw wensen en vragen door te nemen. Bel dus gerust met Mark, een vakkundig adviseur die u graag te woord staat.


Bel: 0183 – 201 115