Kostbaarhedenverzekering

Met onze kostbaarhedenverzekering bent u goed beschermd. De Kostbaarhedenverzekering is een extra verzekering bij uw inboedelverzekering. Hebt u bijvoorbeeld een dure fotocamera? Of hebt u een bijzonder sieraad uit de erfenis van een familielid? Dan vallen deze spullen onder uw inboedelverzekering. Het kan verstandig zijn deze extra te verzekeren. Bij schade merkt u pas hoe belangrijk het is om goed verzekerd te zijn. Bij ons merkt u het verschil als het gaat om schadeservice. Zijn bijvoorbeeld uw kostbaarheden gestolen? Er wordt snel uitbetaalt en u wordt te woord gestaan door echt betrokken experts, die uw schade met zorg voor u behandelen.

Buiten het huis

De inboedelverzekering verzekert vooral spullen in uw huis. De kostbaarhedenverzekering verzekert ook spullen buitenshuis. Gaat u wel eens op pad met uw fotocamera? Draagt u het dure sieraad wel eens buitenshuis? Dan bent u met deze kostbaarhedenverzekering gedekt. U kunt deze verzekering alleen afsluiten bij VerzekeringDirect u bij VerzekeringDirect ook een inboedelverzekering hebt.

Daarom uw kostbaarheden verzekeren bij VerzekeringDirect

Met een kostbaarhedenverzekering zijn uw bijzondere en waardevolle spullen altijd goed verzekerd tegen een scherpe premie. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wereldwijde dekking tegen een lage premie
  • Een verzekering voor u op maat
  • All riskdekking tegen beschadiging, verlies en diefstal
  • Ook gedeeltelijk verlies of diefstal is gedekt
  • Verzekering op basis van taxatie- of aankoopwaarde