KlikKlaar Woonpakket

Bent u geïnteresseerd in pakketvoordeel? Kijk dan eens naar ons KlikKlaar Woonpakket, waarmee u alle zaken in en rondom uw woning in een keer goed en overzichtelijk kunt verzekeren. Omdat we bij VerzekeringDirect volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie. Binnen ons KlikKlaar Woonpakket bieden wij u dekking voor uw inboedel en aansprakelijkheid. Dit is aan te vullen met opstal-, ongevallen- en reisverzekering.

Het KlikKlaar Woonpakket kunt u snel en eenvoudig online afsluiten, op ieder moment van de dag. Heeft u vragen? Dan staat een vakkundig adviseur u graag te woord. Via uw persoonlijke digitale dossier kunt u altijd uw schademelding of verzekeringsaanvraag volgen.

De voordelen van ons KlikKlaar Woonpakket:

  • De basisdekking bestaat uit een inboedel-, aansprakelijkheid- en glasverzekering
  • Ons pakket is uit te breiden met een woonhuis-, ongevallen- en reisverzekering
  • Uw woonhuis en inboedel zijn verzekerd tot € 1.000.000,-
  • Door de pakketvorm heeft u extra voordeel en zijn er geen dubbele dekkingen
  • Garantie tegen onderverzekering
  • Voor woningen met een rieten kap hebben wij een exclusief aanbod (opstal/inboedel)

Ons KlikKlaar Woonpakket is flexibel, u kunt op ieder moment desgewenst uw dekking aanpassen. Indien u bijvoorbeeld van plan bent om op vakantie te gaan, dan kunt u snel en gemakkelijk een reisverzekering bijsluiten in uw verzekeringspakket. Een aanvraag voor een reisverzekering kost slechts vijf minuten van uw tijd.

Heeft u onverhoopt een schade? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om direct een schade bij ons te melden. Hierover kunt u meer lezen op onze pagina: Schade melden.

Bereken premie Bel klantenservice