Inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van VerzekeringDirect heeft u de meest voorkomende schadeoorzaken in huis tegen de beste voorwaarden verzekerd. Bent u geïnteresseerd in pakketvoordeel? Kijk dan eens naar ons KlikKlaar Woonpakket, waarmee u alle zaken in en rondom uw woning in een keer goed en overzichtelijk kunt verzekeren. Omdat we bij VerzekeringDirect volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie.

De inboedelverzekering kunt u snel en eenvoudig online afsluiten, op ieder moment van de dag. Heeft u vragen? Dan staat een vakkundig adviseur u graag te woord. Via uw persoonlijke digitale dossier kunt u altijd uw schademelding of verzekeringsaanvraag volgen.

De voordelen van de inboedelverzekering:

  • Extra uitgebreide gevarenverzekering
  • Schroeien, zengen en andere brandoorzaken zijn meeverzekerd
  • Jaarlijkse indexering volgens het CBS
  • Korting bij beveiliging met Veilig Wonen keurmerk of BORG-certificaat
  • Garantie tegen onderverzekering bij invullen van de waardemeter
  • Glas kunt u apart meeverzekeren tegen een zeer lage premie

De uitgebreide dekking van de inboedelverzekering is ook zinvol voor u als huurder van een woning; de inboedel is voor het grootste gedeelte immers van uzelf en niet van de verhuurder. Een glasverzekering kan tevens handig zijn om in overweging te nemen, deze is gemakkelijk online bij te sluiten.

Voor eigenaren van een pand met rieten kap of een stolpboerderij hebben wij een speciaal aanbod waarmee dezelfde risico’s goed zijn verzekerd tegen een betaalbare premie. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met ons kantoor.

Bereken premie Bel klantenservice

Waterschade is samen met inbraak de meest voorkomende schade op de inboedelverzekering.

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.