Golfverzekering

Bent u vaak op de golfbaan te vinden? Dan heeft u vast een golfuitrusting die de moeite waard is om een balletje mee te slaan. VerzekeringDirect verzekert uw golfuitrusting met een mooie dekking tegen een klein bedrag. Om een teleurstelling te voorkomen door schade, maar vooral ook door diefstal, zijn deze posten bij ons gedekt.

Omdat we bij VerzekeringDirect volledig online werken kunnen we u snel van dienst zijn, kunt u te allen tijde uw polis inzien, wijzigen of opzeggen en profiteert u van een zeer scherpe premie. Daarnaast willen wij u als golfer graag positief belonen: slaat u een erkende hole-in-one op een baan van 62 par of meer? Dan ontvangt een bonus van €250,-!
Heeft u vragen of opmerkingen? Dan staat een vakkundig adviseur u graag telefonisch te woord.

De voordelen van onze Golfverzekering:

  • Zeer scherpe premie i.c.m. uitgebreide voorwaarden
  • Uw complete uitrusting is verzekerd, dus ook schoenen, handschoenen, regenkleding of een karretje
  • De dekking geldt overal ter wereld, dus ook op een golftrip naar Schotland of Californië
  • Vergoeding van €250,- voor een erkende hole-in-one
  • De eerste 5 jaar uitkering op basis van de nieuwwaarde van uw uitrusting
  • Aansprakelijkheid voor een ongeluk of schade op de golfbaan is meeverzekerd tot €250.000,-

Mocht u een schade hebben dan wordt u bij het melden hiervan en eventuele bijbehorende vragen geassisteerd door een specialist van VerzekeringDirect. Een melding maken is eenvoudig en snel en wij doen ons uiterste best om de schade vlot en goed af te handelen, zodat u weer gerust verder kunt golfen.

De golfverzekering van VerzekeringDirect kunt u op elk moment, 24 uur per dag, afsluiten. Voor alle uitsluitingen en extra voorwaarden verwijzen u naar onze polisvoorwaarden. Bij twijfel kunt u natuurlijk ook contact opnemen met ons kantoor om vragen door te nemen. Via uw persoonlijke digitale dossier kunt u altijd snel en gemakkelijk uw polis bekijken, deze aanpassen of eenvoudig een schade melden.

Bereken premie Bel klantenservice

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.