Glasverzekering

Met de glasverzekering van VerzekeringDirect kunt u tegen een zeer voordelige premie met uitgebreide voorwaarden uw glas verzekeren. Doordat wij volledig online werken en lage overheadkosten hebben kunnen wij de premie zeer laag houden. Voor pakketvoordeel verwijzen wij u door naar ons KlikKlaar Woonpakket waarmee u uw woning in één keer goed verzekert.

Voor eigenaren van een koopwoning kan het zinvol zijn om een glasverzekering af te sluiten, bij een huurwoning is het verstandig om eerst even de huurovereenkomst te controleren. In sommige gevallen is de glasverzekering namelijk geregeld via de vereniging van eigenaren. Heeft u vragen over uw glasverzekering, dan kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor. U krijgt direct een deskundige aan de lijn.

De voordelen van onze glasverzekering:

  • Schade aan daglicht doorlatend glas (ongeacht de soort)
  • Plaatsingskosten en noodvoorzieningen zijn gedekt
  • Ook schade aan lichtdoorlatende (kunststof) koepels valt onder de dekking
  • Jaarlijkse indexering volgens het CBS
  • Eenvoudig aan te vullen met een opstalverzekering
  • € 500,- dekking op speciaal bewerkt glas
  • Geen eigen risico bij schade

De glasverzekering kunt u snel online afsluiten en per dag beëindigen. Daarnaast kunt u via uw dossier ook gemakkelijk een opstalverzekering of inboedelverzekering afsluiten. Dit neemt hoogstens 10 minuten van uw tijd in beslag. Bij schade kunt u via uw dossier de schade blijven volgen en dit snel afhandelen. Ook voor het treffen van een noodvoorziening kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Risico op glasschade is altijd aanwezig; spelende kinderen kunnen ervoor zorgen dat er soms een ruit sneuvelt, maar ook slecht weer kan zorgen voor kapotte ruiten. Soms is het glas verzekerd via de opstalverzekering, maar ook komt het voor dat dit verzekerd is via de woningbouwcorporatie of de bewonersvereniging (VVE). Controleer dus altijd goed of uw glas echt goed verzekerd is!

Bereken premie Bel klantenservice

glasverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.