Caravanverzekering

Sluit direct uw caravanverzekering af zodat u lekker op vakantie kunt gaan met uw caravan. Om goed op reis te gaan is het verstandig om uw caravan goed te verzekeren. Bij ons is het daarom mogelijk om uw toercaravan, stacaravan of vouwcaravan te verzekeren met uitstekende voorwaarden tegen een zeer voordelige premie. Het is zelfs mogelijk om uw voortent of luifel mee te verzekeren.

Indien u vragen heeft over onze caravanverzekering dan kunt u altijd contact met ons opnemen. VerzekeringDirect staat voor goede service en zorgt ervoor dat een deskundig adviseur u te woord zal staan. Mocht u een bijzondere caravan hebben die niet wordt geaccepteerd door onze rekentool, dan doen wij graag een maatwerkaanbod. Voor dit soort producten kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De voordelen van onze caravanverzekering:

  • Zeer scherpe premie
  • Uitgebreide nieuwwaarderegeling voor caravans van 2 tot en met 7 jaar
  • Gratis vervangend vervoer tot 30 dagen
  • Schade aan-, of verlies van de verzekerde caravan en inventaris is meeverzekerd
  • Schade door diefstal, verkeersongevallen, brand en storm is verzekerd
  • Van buitenkomende onheilen meeverzekerd
  • Verborgen verbreken meeverzekerd

Een caravanverzekering is niet wettelijk verplicht, dit komt doordat het trekkende voertuig al verplicht verzekerd moet zijn. Een caravanverzekering sluit u daarom niet af voor anderen maar voor uzelf. Bij een goedkope tweedehands caravan is de premie veelal laag, bij nieuwere en duurdere caravans ligt de premie iets hoger.

U kunt uw caravanverzekering meteen afsluiten bij VerzekeringDirect, 24 uur per dag. Voor alle uitsluitingen en extra voorwaarden verwijzen u naar onze polisvoorwaarden. Bij twijfel kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons kantoor, waar een professioneel adviseur u te woord staat. Via uw digitale dossier kunt u altijd snel en gemakkelijk uw polis inzien en wijzigen of een schade melden.

Bereken premie Bel klantenservice

caravanverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.