Bootverzekering

Verzeker direct uw pleziervaartuig tegen een scherp tarief met uitstekende voorwaarden. Wij werken volledig online en hebben lage overheadkosten, wat resulteert in een een lage premie voor uw bootverzekering. U kunt bij ons terecht met uw sloep, motorboot, zeilboot of ander vaartuig. Daarnaast kunt u prima uw trailer meeverzekeren en kunnen wij onder specifieke voorwaarden boten in de grote steden verzekeren.

Mocht u een bijzondere boot hebben die niet direct wordt geaccepteerd door onze rekentool, dan doen wij u graag een maatwerkaanbod! Wij bieden speciale oplossingen voor bijvoorbeeld zeiljachten en sloepen. VerzekeringDirect is zeer ervaren in het verzekeren van vaartuigen en ziet het als een uitdaging om u een bootverzekering aan te bieden die zo goed mogelijk aansluit bij uw wensen en situatie. Indien u vragen heeft over onze bootverzekering dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Een deskundig adviseur staat graag klaar om u antwoorden te geven.

De voordelen van onze bootverzekering:

  • Gratis ongevallenverzekering voor opvarenden
  • Bonus malus korting tot wel 35%
  • Uitgebreide dekking voor uw inboedel
  • Uitgebreide nieuwwaarde regeling voor uw boot

Mocht u een schade hebben dan wordt u bij het melden hiervan en eventuele bijbehorende vragen geassisteerd door een watersportspecialist van VerzekeringDirect. Een melding maken is eenvoudig en snel en wij doen ons uiterste best om de schade vlot en goed af te handelen, zodat u weer gerust verder kunt varen.

De bootverzekering van VerzekeringDirect kunt u op elk moment, 24 uur per dag, afsluiten. Voor alle uitsluitingen en extra voorwaarden verwijzen u naar onze polisvoorwaarden. Bij twijfel kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons kantoor om vragen door te nemen. Via uw digitale dossier kunt u altijd snel en gemakkelijk uw polis bekijken, deze aanpassen of eenvoudig een schade melden.

Bereken premie Bel klantenservice

bootverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment dat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.