Bestelauto

Heeft u een of meerdere bestelauto’s binnen uw bedrijf? Dan is het noodzakelijk dat u deze verzekert met minimaal een WA-dekking.
Het woord zegt het al, een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering is bij wet verplicht en dekt de schade die met de bestelauto veroorzaakt is. Hierbij maakt het niet uit of u of een van uw werknemers in de auto heeft gereden. Ook schade die door goederen is veroorzaakt wordt vergoed met een WA-dekking. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld afvallende lading.

Een WA-verzekering met beperkte casco-dekking geeft u dezelfde dekking als een WA-verzekering, maar biedt daarnaast ook dekking van schade aan uw bestelauto’s als gevolg van diefstal, joyriding, brand- en blikseminslag, verduistering, ruit-, storm- en hagelschade en botsing met loslopende dieren.

Een WA-verzekering met volledige casco-dekking (allrisk) heeft alle bovengenoemde dekkingen, maar verzekert u daarnaast ook tegen schade aan uw bestelauto’s als gevolg van bijvoorbeeld een botsing of slippen.

VerzekeringDirect biedt u al deze drie vormen van bestelautoverzekeringen. U kunt uw bestelautoverzekering gemakkelijk online bij ons afsluiten. Een verzekeringsaanvraag kost slechts tien minuten tijd en vergt geen lastige papieren rompslomp. Bij vragen staat een deskundig adviseur u graag te woord. De polissen van VerzekeringDirect zijn moderne contracten die gemakkelijk dagelijks opzegbaar zijn.

Bereken premie Bel klantenservice