Autoverzekering

Verzeker direct uw auto met een voordelig tarief tegen uitstekende voorwaarden. Wij werken volledig online en hebben lage overheadkosten, wat resulteert in een lage verzekeringspremie voor uw autoverzekering. Verder bieden wij voor ieder wat wils: van een goedkope WA-verzekering tot een WA Volledig Casco (Allrisk) verzekering. Daarnaast zijn er uitbreidingen mogelijk zoals een inzittenden-dekking, pechhulp of rechtsbijstanddekking.

U bent volledig vrij in het kiezen van de dekking voor uw autoverzekering. Bij vragen kunt staat een vakkundig adviseur graag voor u klaar. In uw digitale dossier kunt u direct de voortgang van uw verzekeringsaanvraag of schademelding volgen en zelfs uw autoverzekering online aanpassen.

De voordelen van onze autoverzekering:

  • Eerste jaar 100% van de nieuwwaarde of aanschafwaarde terug bij total loss
  • Tot wel 80% korting voor schadevrije jaren
  • Geen eigen risico en gratis vervangend vervoer bij reparatie via aangesloten kwaliteitsbedrijven
  • Audio apparatuur tot € 1.000,- gratis meeverzekerd bij casco dekking
  • Schade verzekering inzittenden en rechtsbijstand mee te verzekeren
  • No-Claimgarantie voor het behoud van een lage premie

Heeft u toch een schade gereden? U krijgt persoonlijke begeleiding terwijl u ook in uw digitale dossier altijd de voortgang van de schade kunt blijven volgen. Via de aangesloten schadebedrijven van Schadegarant (landelijk dekkend) krijgt u gratis vervangend vervoer, een zorgeloze afwikkeling en een lager of geen eigen risico.

Middels onze no-claimgarantie kunt u de gevolgen van een autoschade opvangen. Hierdoor heeft een schade geen gevolg op uw no-claim. De verzekeringnemer mag één schuldschade per jaar claimen, zonder dat dit van invloed is op de opgebouwde no-claim korting. Het is bij jonge bestuurders raadzaam om deze dekking bij te sluiten waardoor u bij een schade geen negatieve jaren heeft c.q. premieopslag krijgt.

Bereken premie   Bel klantenservice

autoverzekering

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.