Aansprakelijkheidsverzekering

Helaas kan in het leven niet alles zeker zijn. VerzekeringDirect kan u helpen op de momenten dat u een beetje meer zekerheid goed kunt gebruiken. Stel, uw hond gooit de antieke vaas van uw tante van tafel of u laat een kop koffie over een laptop vallen; in deze gevallen vangt een aansprakelijkheidsverzekering uw kosten op. De verzekering kan voor een gezin, maar ook voor een individu worden afgesloten.

De aansprakelijkheidsverzekering verzekert al uw gezinsleden, zelfs als uw kind op kamers woont. De verzekeringsdekking bij de aansprakelijkheidsverzekering is zeer uitgebreid en verzekerd een bedrag van € 1.250.000,- of € 2.500.000,- aan schade.

De voordelen van de aansprakelijkheidsverzekering:

  • Zeer scherpe premie
  • U heeft een wereldwijde dekking
  • De dekking is flexibel samen te stellen; met of zonder eigen risico
  • Schade veroorzaakt door u of uw gezinsleden is verzekerd
  • Schade veroorzaakt door uw huisdieren, bijvoorbeeld tijdens het uitlaten, is meeverzekerd
  • Schade toegebracht tijdens vrijwilligerswerk of een vriendendienst is verzekerd
  • De verzekering past binnen ons KlikKlaar woonpakket, waarmee u een flinke korting kunt krijgen

Bij het afsluiten van verzekeringen denkt u wellicht niet gelijk aan de aansprakelijkheidsverzekering, maar deze verzekering kan u veel narigheid besparen! Een glas wijn op een duur vloerkleed, een struikelblok waardoor iemand een botbreuk oploopt; het valt allemaal onder de dekking van de aansprakelijkheidsverzekering.

Schade die is toegebracht tijdens het uitoefenen van een beroep of het besturen van een voertuig is niet verzekerd. Hiervoor verwijzen we u graag door naar onze beroepsaansprakelijkheidsverzekering en verkeersverzekering. Natuurlijk is ook opzettelijk toegebrachte schade niet verzekerd. Voor de volledige dekking verwijzen wij u graag naar de polisvoorwaarden.

Bereken premie Bel klantenservice

aansprakelijkheidsverzekering

Ook een gebroken vaas valt onder de aansprakelijkheidsverzekering.

P.S.: Bent u tevreden over onze dienstverlening? Het grootste compliment wat wij kunnen krijgen is een doorverwijzing naar collega’s, vrienden of kennissen. Ook met een linkvermelding zijn wij erg tevreden.