Aansprakelijkheidsverzekering Schilder

Als schilder wilt u zich natuurlijk focussen op wat u inkomsten oplevert: schilderen. Maar als zelfstandige zonder personeel in de schildersbranche kan het ook belangrijk zijn om te zorgen dat u gerust kunt werken. Ondanks dat u zelf veel in de hand heeft als ZZP’er zullen er ook dingen zijn die moeilijker te beïnvloeden zijn. Om vervelende risico’s zo veel mogelijk te beperken heeft VerzekeringDirect speciaal voor u als ZZP’er een aantrekkelijk verzekeringspakket. De aansprakelijkheidsverzekering schilder, rechtsbijstandverzekering, inventaris/goederen (incl. electronica) en eigen vervoer zijn onderdeel van dit pakket. Het belang van deze combinatie zullen we hieronder beknopt uitleggen. Bij VerzekeringDirect kunt u dit pakket desgewenst direct online afsluiten, bij vragen staat een deskundig adviseur u graag te woord.

Het pakket:

De Aansprakelijkheidsverzekering Schilder

De Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schades die u aan personen of zaken heeft toegebracht, als uw bedrijf daarvoor aansprakelijk is. Persoonlijk letsel, zoals een klant die over uw ladder valt en een arm breekt, is een gedekte schade. Ook als u bijvoorbeeld een ruit van een klant breekt valt dit onder de dekking van uw AVB.

U bent niet verzekerd voor werkgeversaansprakelijkheid, simpelweg omdat u geen personeel heeft. Als u met hulpkrachten werkt (u huurt deze in), zoals andere zelfstandigen, dan bent u wel verzekerd voor eventuele schade die zij veroorzaken.

U bent in deze gevallen verzekerd voor € 1.250.000,- per aanspraak (maximaal € 2.500.000,- per jaar) en heeft een eigen risico van € 250,- per aanspraak.

Rechtsbijstand

U bent verzekerd voor juridische bijstand in het geval van een conflict, maar ook als u juridisch advies nodig heeft voor bijvoorbeeld het opstellen van contracten of leveringsvoorwaarden.

Inventaris/electronica

U bent verzekerd voor schade aan uw inventaris (hieronder vallen ook electronica, gereedschappen en goederen) ten gevolge van inbraak, storm, brand, waterschade of blikseminslag. In deze gevallen bent u verzekerd voor €15.000,-.

Eigen vervoer

U bent verzekerd voor diefstal of schade aan goederen en gereedschap tijdens vervoer of verblijf in uw bedrijfsauto. Ook schade tijdens het laden en lossen valt onder deze dekking. In deze gevallen bent u verzekerd voor €10.000,-.

Bent u enthousiast geworden over ons pakket met de aansprakelijkheidsverzekering schilder? Dan kunt u direct online uw premie berekenen en uw pakket bij ons afsluiten. De aansprakelijkheidsverzekering schilder is een modern contract en daarmee dagelijks opzegbaar. Neemt u bij vragen of onduidelijkheden gerust contact op met VerzekeringDirect, een deskundig adviseur staat u graag te woord.

Bereken direct uw premie (schilder)